Свързани новини

07.11.2016 09:17

Криза! БСП спечели първия тур на президентските избори

Видян 2198 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Политическа криза! БСП спечели първия тур на президентските избори, който бе посочен само преди дни от премиера като мерило за подкрепата за партиите, сиреч за доверието в неговата ГЕРБ и в управлението й. И при загубването на който Бойко Борисов обяви, че ще подаде оставка.



Подобна заявка даде и вицепремиерът и министър на образованието Меглена Кунева, при положение, че Трайчо Трайков не постигне резултата на Реформаторския блок от последните парламентарни избори от октомври 2014 г., а той остана далеч под него.
През целия ден на вота червената двойка - генерал Румен Радев и Илияна Йотова, водеше пред Цецка Цачева и Пламен Манушев. В различните часове разликата се движеше от 2 до 7 процента.



Твърдо на трета позиция и с резултат около 3 пъти над този на кандидата на РБ е Красимир Каракачанов, който още седмици преди вота обяви, че ако не достигне до балотаж, НЯМА ДА БЪДЕ ЧОБАНИН НА СВОИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ – т.е. да ги води в нечия чужда кошара, сякаш са овце. Мъжка позиция!



Именно кандидатът на патриотите лично държи ключа за бъдещето на управлението оттук-насетне. Независимо какво би могло да се случи на балотажа.



Ако се стигне просто до прекрояване на правителството, в него не би могло повече да има 7, както ги брои премиерът, или 4, както те си ги смятат, реформаторски министри. Няма място и за министър на Плевнелиев, каквато е шефката на туризма, защото нему остават още 2 месеца до пенсия.



Възможно е, ако коалицията изобщо продължи, тя наново да разпредели местата в кабинета, както беше при тройната: 3 – 5 – 8, където 3 са реформаторите, 5 са патриотите, а 8 е ГЕРБ!  




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

лъв