22.03.2017 15:58

Кирил Добрев: Бойко, този филм с тунела под Шипка сме го гледали

Видян 1948 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Бойко, този филм с тунела под шипка вече сме го гледали“ – това написа в личната си Фейсбук страница Кирил Добрев – водач на листата на коалиция „БСП за България“ в Габрово. „Всичко около тунел под Шипка е един фарс. Искам да покажа как точно се работи в България и колко са важни инфраструктурните проекти за Бойко Борисов” – коментира Добрев, който лично отиде да види как вървят строителните работи на тунела, който трябва да свърже Южна и Северна България под Шипка и пусна заснето от него видео в профила си във фейсбук.


 


В своето видео, Кирил Добрев се обърна към габровци с думите: „Уважаеми габровци, след около час и половина тук ще започне поредното театрално представление и аз реших да го изпреваря. Този път до бившия премиер Бойко Борисов, тук вместо депутата Цветомир Михов, ще бъде Томислав Дончев  и ще започнат да обясняват колко напредва тунелът под Шипка”, обяснява водачът на листата на левицата за Габрово в социалната мрежа. По-късно снимка от социалните мрежи показа, че Добрев е бил прав, след като Борисов се появи, придружен от бившия вицепремиер Томислав Дончев.


 


Кирил Добрев припомни, изявления на ГЕРБ от далечните 2013 и 2014 г., според които тунел щяло да има, а според думите на тогавашния регионален минстър Лиляна Павлова Бойко Борисов щял да реже лентата на въпросния тунел през юли 2017-а. „Ако не се лъжа, сега е 2017 г, и до юли остават четири месеца”, подчерта Кирил Добрев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

везни

Днес ще намерите равновесие между личния и професионалния си живот

Днес ще намерите равновесие между личния и