Свързани новини

27.06.2017 13:46

Проф. Герджиков: Папката при Борисов е с конкретни обвинения срещу Георги Костов

Видян 1413 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  „Нелицеприятни, но съвсем конкретни  факти има в папката за бившия главен секретар на МВР и настоящ шеф на Агенция Митници Георги Костов, която дадох на Бойко Борисов”. Това заяви бившият премиер и председател на Народното събрание проф. Огнян Герджиков в предаването На светло на Люба Кулезич по BIT.


 „В нея има имена на хора, които са имали доблестта да се подпишат за неща, които не са редни”, добави още професорът по право, който предположи, че Георги Костов може да е под наблюдение на нашите спецслужби, заради множеството сигнали срещу него. 19 минути също писа преди време за свидетелствата на служители от системата на МВР и митниците, които приписват на Костов множество злоупотреби, търговия с влияние и т.н. Служителите са изпратили тези свои свидетелства до всички наши и  чужди институции – прокуратура, ДАНС, ЕК, ОЛАФ, ФБР, ЦРУ и др..



 Огнян Герджиков каза още: „Бих посъветвал президентът Румен Радев да бъде открит пред хората и да говори. Не бива да има война между него и премиера Борисов. Двамата са мъжкари и ако работят в една посока, ще е добре”.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля