Свързани новини

05.09.2017 13:24

2 версии за смъртта на простреляното дете в Стрелча

Видян 1780 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Възможните версии са смъртта на 11-годишното дете в Стрелча са нещастен случай и склоняване към самоубийство. Това каза на брифинг говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова във връзка с разследването на случая с простреляното 11-годишно дете в Стрелча, предаде Фокус.


 „Най-искрени съболезнования за смъртта на това 11-годишно дете към родителите и близките. Инцидентът е станал вчера около 17.10-17.20 часа в дома на родителите му, в спалнята им. Към този момент няма данни за убийство. Възможни са версии са нещастен случай, както и склоняване към самоубийство. Инцидентът за който Районна прокуратура-Панагюрище незабавно е бил посетен дома на родителите. Извършен е оглед, назначени са множество експертизи. Иззети са натривки от ръцете на детето“, коментира Арнаудова. По думите й първоначалната версия е, че е налице самопрострелване на детето, в резултат на което е починало. „Ще бъде извършен и следствен експеримент. Със сигурност можем да кажем, че прострелването е с ловна пушка, която е законно притежавана от бащата на детето. При извършения огледа са открити 3 каси за съхранение на огнестрелно оръжие. Установено е, че в касата на бащата на детето са открити 19 боеприпаса. Започнало е разследване и за това, че бащата държи незаконни боеприпаси“, каза още тя.


Вчера около 18.00 часа в къща в гр. Стрелча е открито 11-годишно момче, починало от прострелване в главата с ловна пушка. Под ръководството на Районна прокуратура - Панагюрище се извършват процесуално-следствени действия – извършен е оглед на местопроизшествието, разпитват се свидетели. Установяват се контактите на детето в деня на инцидента. Назначена е съдебно-медицинска експертиза. До момента е установено, че огнестрелната рана в главата на детето е от ловна пушка марка ИЖ, 12-ти калибър, собственост на бащата на детето.


От ОДМВР-Пазарджик уточниха, че в стаята, където е открито детето, не е имало други хора. От там обясниха, че става дума за трагичен инцидент, при който детето се е простреляло в главата с ловната пушка, собственост на бащата. В резултат на изстрела то е починало. Според полицията ловното оръжие е било прибрано и скрито, но детето го е открило и най-вероятно при игра с него е станал инцидентът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

стрелец