Свързани новини

12.09.2017 14:40

Фаворитка на Борисов е "премиер в сянка"

Видян 14278 пъти | Коментари 0
Гласували 6 рейтинг: 3.1667
много слаба слаба добра много добра страхотна

На измисления протест пред парламента, който събра шепа хора, митингуващите уж срещу правителството си избраха "кабинет в сянка" и за негов "премиер" - някогашната тв водеща и приближена до истинския министър-председател Бойко Борисов - Цвета Кирилова. В предаването Честно казано на Люба Кулезич по BIT хубавицата  заяви:


„Не знаех, че съм номинирана от хората за това, бях изненадана. Тъй като исканията на протестиращите са като тези, които ние в Азбукари имаме”.


Тя обясни, че навремето си тръгнала от Нова телевизия, където бе водеща, огорчена. „Не харесвах порядките, които ми налагаха при работа, тъй като те не съответстваха с журналистическата етика и затова напуснах”, лансира версията си Кирилова.


Сред министрите на „сянката на Борисов” са адвокат Михаил Екимджиев, проф. д-р Александър Чирков, Ивет Лалова, Румен Гълъбинов, адвокат Георги Петров, Давид Леви, Илияна Иванова, Димитър Байрактаров, Виолета Александрова, Стефан Пасков, Велизар Енчев, обяви Атанас Калев, едно от лицата на протеста.


 


Социалните мрежи обаче буквално се взривиха от недоволни статуси и коментари на граждани, които в прав текст питат от какво се издържа Цвета Кирилова и с какви доходи поддържа високия стандарт на живот, който води? И проверявали ли с я по този повод НАП и други институции, както проверяват лидерите не на сянка?


„Преди години Цвета се появява в телевизия 7 дни. Там собственикът Георги Агафонов веднага я лепва в новините, макар да няма никакъв опит. Колегите от там си я спомнят като студена и дръпната. Скоро след това се мести във Военния телевизионен канал. Отново й поверяват новинарската емисия, но и МВР - ресора. Тогава журналистката става близка със сегашния премиер, тъй като той е най-важният човек по онова време във вътрешното министерство. После продължава да върви по петите на Борисов и да отразява кметските му дейности. Колегите й от Военния канал дори си спомнят, че на рождения й ден в офиса на телевизията пристигнали цветя лично от Бойко Борисов. Самочувствието й скочило до небесата, казват те, а няколко месеца по-късно вече Цвета е в Нова телевизия. Успява да се намърда веднага в Календар, като се класира и за продуцент на емисиите. Така се стига и до прословутия й гаф, с който всички я запомниха. В началото на ефира аутокюто блокира, водещата се паникьосва и изпуска репликата: „Ох, мамка му!” Тя обаче хвърля вината на техниците, че не са изрязали изцепката й от записаната предварително емисия. В интернет бе качено видео, но то скоро бе свалено”, припомнят от Скандално.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева