Свързани новини

13.09.2017 13:49

Цвета Кирилова като Доган и К. Митрев заработвала хидроконсултантски?

Видян 13153 пъти | Коментари 1
Гласували 5 рейтинг: 3.6000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Излъчената само преди два дни от измисления протест уж срещу властта за „премиер в сянка” Цвета Кирилова развивала дейност и в сферата на хидроконсултантската дейност – досущ като лидера на ДПС Ахмед Доган и като Калин Митрев, съпругът на Ирина Бокова, ако се вярва на информации в мрежата. Това става само ден след като социалните медии буквално прегряха от хорското недоволство и питания от какво печели Кирилова и как поддържа скъпия си стандарт на живот?



  Меко казано, е странно заниманието, тъй като в биографията й ясно пише, че е завършила Управление на масови комуникации, платена специалност в НБУ. Явно сочената за фаворитка на Борисов от Милен Цветков бивша тв водеща в кабеларка и Нова тв е решила да върви по стъпките на почетния лидер на ДПС Ахмед Доган, който бе цанен за хидроконсултант нищо, че е завършил философия. Та в това качество Сокола взе близо 2 млн.лева, а през 2011 г. ВАС обяви, че това е съвсем в реда на нещата.
Ето какви биографични данни сама хубавицата Кирилова си е написала в социалната мрежа Фейсбук: „Родена съм в София. Баща ми е родом от един опожарен до основи по време на Априлското въстание от турците град с името Стрелча. Книжовно средище, с буден и неуморен дух за просвета и жажда за Свобода. Името произлиза от Стрелец, а първите обитавали тези земи са траките, оставили след себе си над 300 могили. Всъщност Стрелча е на педя разстояние от град Оборище, където е проведено Първото Велико Народно Събрание. В непосредствена близост до този бунтовнически град е и Копривщица. В тези земи самоотвержено са пробуждали народа за спасение Васил Левски, Георги Бенковски, Тодор Каблешков, Любен Каравелов, Панайот Волов. Баба ми, майка на майка ми, е родена пък там, където виното се носи в кърпа, защото е гъсто като подквасено кисело мляко. Казват, че е Мелнишко. Обаче е от Хърсово. Та майка ми погалена от съдбата има пряка връзка с този край и е една от най-големите фамилии в тази околия.
Иначе, първите стъпки в професията направих през 1999 година, когато се появих на малкия екран като водеща на новини”.



Никъде обаче не споменава пикантните подробности около хидро сектора. Но охотно признава пред медиите, че обича да харчи за скъпи удоволствия – гмуркане, чанти, обувки и др. Както и, че мечтае да си намери заможен съпруг, който да й угажда на капризите, пък тя се врича да му роди поне 3 деца.  Така официално потвърждение, че се издържа като Доган и Калин Митрев засега липсва. Което поражда много въпроси около "лидерката".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.08.2021 19:48

    Kurvi zbogom

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

козирог