Свързани новини

14.09.2017 09:32

Тони Златков: Борисов ме покани в дома си

Видян 2810 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Късно вечерта след похищението бащата на отвлечения Адриан бил поканен от премиера Борисов в дома му, за да го запознае със случая.
"Благодаря на полицаите и на Бойко Борисов, който ме покани в дома си късно вечерта в деня на отвличането. Видях много сериозен екип от висши полицаи там. Борисов бащински изрази съчувствие за цялата ситуация и ме увери, че ще направят всичко възможно да заловят похитителите", разказа Тони Златков пред бТВ.


Страхът и шокът, за съжаление, няма да изчезнат цял живот, заяви Златков. Неговият 25-годишен син беше отвлечен в края на август и освободен след плащането на откуп.

 Тони Златков разказа, че е събирал парите няколко дни, а след това ги е хвърлил в чанта през мост, както му наредили похитителите. Комуникацията с тях протичала с „възпитани“ есемеси, без заплахи за здравето на жертвата.  За много неща Златков не пожела да навлиза в детайли, тъй като те са „неправилна и опасна зона, която не би трябвало да коментирам“.
Златков смята себе си за един от средните хора в държавата и никога не се е движил с охрана. Досега. „Възстановяваме се постепенно след огромния шок. Всичко е добре, тъй като приключи. И Адриан постепенно се възстановява“, каза гостът. Засега семейството не вижда нужда младият мъж да получава специални грижи или да разговаря с психолози, но „бъдещето ще покаже“.

Когато се прибра, той „беше много дезориентиран и страшно стресиран. То е естествено – няма човек, който да понесе такова нещо спокойно“, каза баща му.

„Адриан е добър, нормален млад човек, който е тръгнал по своя път за развитие в кариерата. Той е изключително силен и уравновесен, но никога не е изпадал в каквато и да е критична или стресова ситуация, така че не знаехме как ще реагира и ще понесе всичко това“, добави той.

Златков не можа да разкаже много за дните, в които Адриан е бил в плен, защото все още гледат да не го връщат към това изживяване. По думите му обаче, докато бил в плен Адриан, постоянно мислел какво ще се случи, как ще протекат нещата, защото точно той, бил е в несигурно положение.









Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

близнаци