Свързани новини

14.09.2017 14:19

Бойко Найденов ще съди Алексей Петров

Видян 2091 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият заместник-главен прокурор Бойко Найденов обяви, че ще заведе дело в съда срещу Алексей Петров.  Найденов ще съди Петров във връзка с изказванията му, че именно той е бил мозъкът на отвличанията от страна на Наглите.  Припомняме, че в сряда излезе интервю с Алексей Петров, в което той директно обвини Бойко Найденов като съпричастен към групата. Той заяви, че имал доказателства за това, които щял да представи по-късно, но не уточни кога. Припомняме, че Бойко Найденов бе сред основните разследващи срещу Наглите.  


Според бившия заместник-главен прокурор Алексей Петров търси някакъв вид на лично отмъщение към него. Найденов допълни, че е напълно възможно друг да стои зад тези обвинения, а те само да са изказани публично от бившия съветник в ДАНС и настоящ преподавател по коропративна сигурност.


„Защо говори такива неща Алексей Петров? Може би, защото беше задържан 2 години”, попита риторично прокурорът.


 „Ще заведа дело срещу Алексей Петров за клевета. Целият ми живот е минал в прокуратурата и поне едно име ми е останало, така че няма как да си позволя да го подмина” , добави Найденов. Той обяви, че не знае защо Петров хвърля тези обвинения точно в този момент.


„Може би има връзка с това, че нашата служба водеше разследването срещу него, но ние сме водили дела срещу много хора”, добави Найденов. Припомняме, че делото срещу Алексей Петров, добило популярност като Октопод се гледа в спецсъда.


Той допълни, че в момента работи като адвокат и не пречи на абсолютно никого в системата. Именно затова Найденов недоумява какво цели тази атака срещу него.


"По отношение на Наглите има мои записи с подсъдимите, които са минали през съда. Гротескно е изказването на Алексей Петров, че съм мозъкът на отвличанията", категоричен бе бившият заместник-главен прокурор.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще