Свързани новини

27.09.2017 10:55

БСП: Паралелната държава е в правителството

Видян 1465 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Какво става дами и господа, управляващи в правителството на Бойко Борисов 3? Дължите отговор. Вижте си доклада за националната сигурност. Държавата ни е изправена пред огромни предизвикателства, демографска катастрофа, влошеното здравеопазване, отпадащите ученици от образованието, неравенства, бедност, доходи, престъпност. Вместо да решавате това, вие се занимавате с калинки, постове и обвинения в корупция". Това заяви от трибуната в парламента Корнелия Нинова в декларация от името на ПГ на БСП.
„Преди няколко месеца ГЕРБ и ОП съставихте правителство, което щеше да работи прозрачно, в името на стабилността на България, борбата с корупцията, увеличаването на доходи. Тогава ние заявихме, че това е безпринципен съюз за власт, постове и пари, а не правене на политики. Само четири месеца по-късно, тези наши думи се потвърдиха отвътре, от правителството”, се казва още в декларацията.
„ Очевидно имате скрито споразумение за „пропорции“ във властта, както казва Валери Симеонов. Дължите отговор на опозицията и на обществото”, бе категорична Нинова.





 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

риби

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик.