Свързани новини

29.09.2017 12:30

За 17 минути депутатите изчерпаха законодателната си програма

Видян 1154 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Депутатите изчерпаха законодателната си програма в петък само за 17 минути. Левицата се оплака, че парламентът не работи заради лоша организация. От ГЕРБ заявиха, че всички внесени законопроекти са разпределени по комисии, съобщава БНТ.


"Лоша организация очевидно на работата на парламента, има достатъчно внесени законопроекти, само нашите законопроекти на БСП са пет, даже са шест с моя последния за лихвоточките. Законът за възрастните хора, например, е гледан само в моята комисия, в Комисията по жалбите. Всички други комисии, защо ли, не знам, но не са го гледали. Същата е ситуацията и с другите. А между другото законът е внесен още през лятото. Тоест за целия септември той можеше да бъде разгледан от всички комисии, аз не знам защо не е", обясни зам.-председателят на ПГ "БСП за България" Антон Кутев.


"Всички законопроекти са разпределени в комисиите, гледат се по комисии, очакват се становища от министерствата. Нали трябва да правим качествено законодателство, а не да бързаме, да пришпорваме нещата? Другата седмица ще има достатъчно законопроекти, но това е процес и трябва да бъде спазван, още повече че комисиите се оглавяват не само от председатели на ГЕРБ, а има и председатели БСП. Относно законопроектите на БСП, всички са разпределени, очакват становища на съответните ведомства", заяви, от своя страна, зам.-председателят на Народното събрание от ГЕРБ Цвета Караянчева.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Използвайте деня, за да размислите

Използвайте деня, за да размислите и да се