Свързани новини

03.10.2017 09:33

МВР обвини бащата на Адриан, че е затруднил разследването

Видян 1320 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бащата на отвлечения Адриан Златков се дистанцира от нас и работеше по свой план, което ни затрудни.Това заяви в интервю пред бТВ главният секретар на МВР Младен Маринов.


25-годишният син на собственика на Софавто Тони Златков - Адриан, бе отвлечен на 30 август и след 12 дни в плен бе освободен от похитителите и оставен на пътя София-Самоков жив и здрав. По-късно бащата призна, че е водил една седмица преговори и е платил откуп.


„Това е негов избор, тъй като касае живота на детето му. Ние няма как да го задължим той да го постави в риск, защото за всяка наша намеса без негово желание ще бъдем обвинявани, тъй като там все пак има заложник”, отбеляза Маринов.


По думите на главния секретар на МВР обаче е важно по случая да не изтича актуална информация и тези, които са извършили престъплението, да не се ориентират по изказванията докъде е стигнала работата на криминалистите.


"Екипът е свършил много работа, но това трябва да бъде облечено и с процесуална форма, за да бъде ползвано като доказателство”, подчерта Маринов. По думите му всичко, което от полицията са могли да съберат като доказателства, е направено.


Според главния секретар на МВР се работи и по версията за група, която е действала само за да отмъсти или за да сплаши Тони Златков, и по версията за нова група, която би извършила и следващо похищение.


„Всеки, който извършва такова престъпление, е нагъл. Но не може от едно такова действие да преценим, дали се възвръща някаква група”, посочи Маринов.


Същевременно пред БНР директорът на ГДБОП Ивайло Спиридонов заяви, че се надява съвсем скоро да има задържани за отвличането на 25-годишния Адриан Златков.


"Отвличането на Адриан Златков беше факт. В МВР има създаден екип за работа и този екип е от най-добрите служители от абсолютно всички оперативни структури. Екипът до момента работи доста добре. Аз съм оптимист за изхода от работата по този случай, от това, което знам, че колегите са достигнали. Надявам се в най-кратки срокове да имаме и задържани", заяви Спиридонов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Денят ще бъде изпълнен с възможности за разширяване на вашите хоризонти

Денят ще бъде изпълнен с възможности за разширяване на