Свързани новини

13.10.2017 13:35

БСП ще предложи приоритети за развитието на Европа

Видян 1281 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“На прага сме на българското председателство на Съвета на ЕС. Председателството се провежда в момент на големи предизвикателства пред ЕС. Предстои излизането на Великобритания от Евросъюза, предстои решаването на много сериозни въпроси по отношение на сигурността, миграцията, социална Европа. Имам няколко предложения за бъдещето на Европа. Трябва да положим всички усилия да я съхраним единна и силна, с възможности да развива своята същност като социална Европа на базата на ценностите, на които е изграден и функционира ЕС”. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова по време на конференцията „Националните приоритети в контекста на българското председателство на ЕС“.


Тя подчерта, че БСП ще излезе със свои предложения за приоритети по време на председателството. „Ние ще поставим нашите приоритети, като кохезионната политика, социалната Европа, младежката политика“, посочи лидерът на левицата.


По време на конференцията мнения и позиции изразиха д-р Хелене Кортлендер,  директор на бюро София на Фондация „Фридрих Еберт“, Георги Пирински, фондация „Солидарно общество“ и евродепутат от БСП/ПЕС, Деница Златева, зам.-председател на  НС на БСП, Катарина Неведалова, вицепрезидент на ПЕС, Кристиян Вигенин, народен представител от „БСП за България“ и председател на Комисията по европейски въпроси, Крум Зарков, зам.-председател на ПГ на „БСП за България“, посланици, съобщават от пресцентъра на БСП.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни

Приятелските чувства ще надделеят над любовните

Приятелските чувства ще надделеят над любовните и