Свързани новини

16.10.2017 09:45

Нинова: Опозиционерите в БСП искат коалиция с ГЕРБ

Видян 1257 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Лидерът на социалистите Корнелия Нинова обясни опита за бламирането й, направен на Националния съвет в събота, който й се размина само с 4 гласа в нейна полза. Пред БНР тя коментира вчера, че е имало две различни мнения относно сътрудничеството с ГЕРБ. Имало предложения Деница Златева да е министър в кабинета на Борисов, а самата Нинова да стане председател на НС. „Това се отхвърли. Но тази група продължава да настоява на сътрудничество с ГЕРБ. Това е големият въпрос - ние събираме ли се с ГЕРБ“, пита реторично тя. За разлика от привържениците на колаборация с партията на Бойко Борисов, групата от ръководството на БСП, към която се самоидентифицира и Нинова, е на мнението, че „това би било вредно не само за БСП, не само за този 1 млн. души, които са ни припознали като алтернатива, това би било вредно и за държавата“.



 На констатацията, че нараства броят на хората, които са нейна вътрешна опозиция в БСП, тя отговори: „Моля ви да не идентифицирате НС с партийците и с БСП“.
По повод исканията за оставката й, тя заяви: "Ще остана и ще се боря за принципите си".
Лидерът на БСП каза, че що се отнася до депутата Георги Стоилов, заведения и фирми на чийто брат в Русе бяха обискирани, във вторник на ИБ ще бъде взето решение.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп