Свързани новини

21.12.2017 12:38

Изстрелите срещу шефа в НАП са изстрели срещу държавата, заяви Горанов

Видян 2365 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Изстрел срещу държавата, който няма да остане без твърдия й отговор", така нарече стрелбата срещу шефа в НАП Ивайло Стаменов министърът на финансите на Владислав Горанов след среща на премиера със служители на НАП, на прокуратурата и МВР, съобщи 24 часа.


43-годишният мъж бе настанен във ВМА с опасност за живота, след като е бил прострелян в джипа си БМВ Х5 в София понеделник сутринта.


Горанов заяви, че откъм ВМА идвали успокояващи новини за състоянието на Стаменов. Той се чувал редовно с доскорощния министър на здравеопазването Николай Петров, един от най-добрите реаниматори в държавата. И се обърна към семейството на пострадалия с добрите новини.


Главният прокурор Сотир Цацаров заяви, че за първи път от много време има посегателство не срещу личността, не срещу служителя, а срещу държавата. Той го нарече "нагло", "демонстративно" и обеща да се отговори изключително твърдо. "Работят най-добрите екипи на Столична дирекция. Държавата е в състояние да защити хората, които работят за нея", заяви Цацаров.


Шефът на НАП Галя Димитрова заяви че и за нея, и за колегите й е изключителен шок посегателството срещу колегата им, но това не означавало, че данъчните ще спрат да си изпълняват задълженията и да работят срещу тези, които не искат да спазват закона.


Вътрешният министър Валентин Радев пък заяви, че срещу този изстрел в лицето на държавата реакцията ще бъде не само да се намерят извършителите, но и поръчителят.


Горанов заключи, че "отговорът на всички въпроси ще го видите в действие през следващите дни".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

близнаци

Енергията ви днес е насочена към творческо и плодотворно изразяване

Енергията ви днес е насочена към творческо и