Свързани новини

05.01.2018 15:46

България като "скритото бижу“на Европа в клип за председателството

Видян 1547 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Видеоклипът „Това е България“ има една основна и ясна задача - чрез него да покажем България като „скритото бижу“ на Европа. Това каза министърът на Българското председателство Лиляна Павлова на представянето на два видеоклипа в Зала 3 на НДК, предаде Фокус.


 „България, която е непозната, показана през погледа на младите хора, в която няма как да не се влюбиш от пръв поглед. През погледа на история, традиции, култура, икономика, дигитални възможности“, заяви тя. „Визуализираме начина, по който искаме да достигнем до всички, които се интересуват от Председателството и какво е България“, обясни Лиляна Павлова.


 „Планирали сме 3 клипа. Днес представяме 2 от тях. Единият клип е „Това е България“, с който искаме да покажем България, която е може би непозната за част от гостите ни. Вторият клип описва приоритетите на Българското председателство“, посочи министърът.


„Третият клип ще покаже известните българи, българските постижения, какво сме дали на света. Надявам се в следващите седмици да можем да го представим“, коментира Лиляна Павлова. „Музиката на Председателството е специално композирана от Краси Тодоров. Ще се използва във всички аудио-визуални материали“, каза още министърът.


И трите клипа ще имат превод на английски език, както и жестомимичен превод. Има и музика, която е специално композирана за председателството. Общо цената за създаване на видеоклиповете е 202 хиляди лева.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

скорпион