Свързани новини

12.01.2018 16:59

Нинова с възлов комисар, който недолюбва властта ни

Видян 1190 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Добре дошли в  България, Благодаря Ви за уважението, което показахте вчера към българския народ. Нашият народ е достоен за уважение. Председателството на Съвета на ЕС е приоритет на  всички политически сили в България. Ние постигнахме съгласие, че по темите и намирането на верните решения няма да търсим тясно партиен интерес, а ще поставяме на първо място интересите на България и общите интереси на ЕС. Споделяме напълно приоритетите, които България и тройката, от която сме част, определи за председателството. Нещо повече, участвахме при тяхното  обсъждане и определяне. Макар и да сме в опозиция, наш представител е председател на Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове и много активно с колегите от всички парламентарни групи работехме, за да стигнем до тук. Това заяви лидерът на БСп Корнелия Нинова по време на среща с  колегиума на европейските комисари.


Напълно осъзнаваме предизвикателствата, които стоят пред всички нас и пред България като европредседател, и пред целия ЕС по сериозни въпроси за бъдещето на общия ни дом – обща охрана, миграция, последиците от BREXIT.


За нас, българските социалисти, има две изключително важни теми – кохезионна политика и реалното прилагане на социалния стълб.  Това е наша политика и тема, много отдавна, поставена заедно с колегите от ПЕС. За нас е изключително важен социалният стълб- като един от начините за преодоляването на неравенствата, на решаването на проблемите на безработицата, на бедността и на младите хора.


Оставаме отворени за участие във всички дискусии в следващите 6 месеца. Нашето парламентарно поведение е ориентирано към национално съгласие по председателството, но всички теми, които касаят вътрешната политика, и за нас представляват открити въпроси пред българския народ, ще продължим да решаваме с демократичните принципи и права на една опозиционна партия. Пожелавам  на всички едно успешно председателство с много верни и добри решения за общото бъдеще на ЕС и за България.  


Преди началото на събитието председателят на БСП Корнелия Нинова се срещна еврокомисаря Корина Крецу.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне