01/02
23.01.2018 15:16

Концерт на 8000 м надморска височина изненада пътниците на България Ер

Видян 1665 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С безпрецедентно изпълнение на живо в небето вчера двама от треньорите на „Гласът на България“ Поли Генова и Иван Лечев изненадаха пътниците на България Ер по време на два от редовните полета София-Варна-София. С този нетрадиционен концерт на 8000 м надморска височина треньорите обявиха старта на новия сезон на музикалното риалити първо пред пасажерите на националния превозвач и загатнаха за изненадите, които предстоят в петия сезон на предаването.


Малко след излитането на самолета от София към Варна Поли Генова неочаквано приветства пътниците по аудиоуредбата, с което предизвика първи бурни реакции. Следващата изненада бе появата на рок легендата Иван Лечев, който засвири на китарата си зад завесата в предната част на самолета. С емоции, нажежени до червено, пътниците силно аплодираха двамата треньори, които застанаха един до друг в началото на пътеката. Поли Генова запя на живо песента „Да започнем отначало“, докато емблематичният музикант й акомпанираше на китара. Изпълнението предизвика овации, песни и почти турбулентно настроение сред пътниците в два различни самолета, които през цялото време снимаха с телефони и фотоапарати.


Живо изпълнение на борда на самолет на 8000 м надморска височина досега не е правено у нас и предизвика искрена радост, позитивни емоции и добро настроение на борда. След първоначалната изненада пътниците запяха заедно с двамата треньори на „Гласът на България“, а накрая се снимаха с тях и получиха автографи за спомен.


„Беше уникално, пътуването ни се разведри“, „Толкова е приятно да ти се случи нещо интересно по време на полет“, бяха само част от коментарите на пътниците.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?