Свързани новини

08.02.2018 16:41

Кирчо Киров вади скандални документи за властта

Видян 2037 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият шеф на разузнаването генерал Кирчо Киров обяви, че е депозирал документи, които ще бъдат предоставени на медиите. Той смята, че животът му е в опасност и именно затова е депозирал въпросните документи. Киров  заяви, че не може да бъде конкретен засега, тъй като по делата му всичко е под гриф „класифицирана информация“, но даде категорично знак, че очевидно е готов да извади нелицеприятни тайни за фигури, които управляват процесите.


"Подобен вид дела с такъв гриф са просто монтирани и скалъпени доказателства, състоящи се от поръчкови показания, за да бъде премахната  поредната неудобна мишена.


Разговорът ми с иранското разузнаване не е станал обществено достояние. Живко Русев бе осъден на смърт в Иран и аз го спасих. Това бях обявил в медиите, а не някаква секретна информация, която застрашава държавната сигурност", заяви Кирчо Киров във връзка с условната му присъда.  Тя е дадена за „изнасяне на квалифицирана информация пред медиите“. Припомняме, че той получи двугодишна условна присъда за изнасяне на държавна тайна.


 „Бях осъден на 15 години в скоротечен процес в синхрон с прокуратурата и военния съд. Бях осъден единствено на показанията на един човек. Средствата, за които твърди, че са му давал, съм ги утвърждавал заради мотивираните му предложения. Аз не съм ги виждал тези пари, за които той говори. Зная кои са поръчителите на моите процеси и зная техните политически ментори. Имам комплект документи, които ще бъдат предоставени на наши и чужди медии и на партньорски служби, когато преценя, защото животът ми е в опасност, както и сигурността на семейството ми“, каза още ген. Кирчо Киров.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Деца висят от кран на изоставен строеж

Деца висят от кран на изоставен строеж

Деца висят от крана на замразен строеж в ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

козирог

Определено ще имате достатъчно сила и мъдрост

Определено ще имате достатъчно сила и мъдрост, за да