Свързани новини

15.02.2018 11:18

Жаблянов: Няма причина за оставката ми

Видян 1372 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Няма причина и мотиви за оставката ми. Това коментира пред журналисти зам.-председателят на парламента и депутат от ПГ на „БСП за България“ Валери Жаблянов във връзка с поисканата му оставка от ГЕРБ и Съюза на репресираните от комунистическия режим в България, предаде Фокус.


„Смятам, че изпълнителното бюро на БСП има официална позиция. Аз имам мое лично мнение, така че не виждам нищо нередно. Няма причина за оставката ми. За какво да подам оставка? Личното ми мнение съм го споделял многократно на партийни форуми. Има най-различни мнения по тези въпроси в България. Много ви моля да си прочета вестника“, обърна се той към медиите. По думите му най-вероятно обръщението е изпратено от пресцентъра на партията. „Не мога да коментирам процеса по разработка на документите на нашата партия. Народният съд е исторически факт. Прочетете, вижте“, добави той.



Попитан дали, ако колегите му от БСП поискат Жаблянов да се оттегли или извини, той ще го направи, Жаблянов отговори, че това би било голяма изненада за него. „Не виждам причина. За какво? Наистина се интересувам с какви мотиви. Най-вероятно има много жертви на комунизма“, каза още Валери Жаблянов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец