Свързани новини

16.02.2018 16:56

Борисов отговори на Захарова: Този виц важи за всеки лидер

Видян 2589 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Аз виц казах", обясни пред български журналисти в Мюнхен българският премиер Бойко Борисов по повод думите на говорителя на руското външно министерство Мария Захарова, която му предложи гражданство, за да може да гласува за руски президент. Коментарът на Захарова бе по повод изказването на българския премиер по време на представяне на българското европредседателство в Брюксел в началото на февруари. Тогава Борисов каза: "Нали знаете, две неща не може да избира човек – родителите си и президента на Русия”.


Борисов подчерта, че е в много добри отношения с руския президент Владимир Путин. Макар понякога и да се карали, те се и шегуват, затова се надява руският президент да е приел шегата. Този виц важи за всеки лидер, и за Меркел, и за мен, ако щете, каза Борисов. "Самоиронията е важна", заключи той.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.