Свързани новини

20.02.2018 15:12

Йончева праща Цветанов на съд

Видян 1021 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Народната представителка от БСП Елена Йончева заяви, че завежда дело за клевета срещу зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов. Мотивът за това е, че той набедил депутатката за „участие в източването“ фалиралата банка КТБ в ефира на БТВ.


В коментара си за конфликта между Радев и Борисов Цветанов заяви: "Президентът изглежда притеснен и може би търси умишлената провокация. Много са въпросите, които могат да му бъдат зададени. Защо той не говори за Елена Йончева, че тя като съветник на Радев с неин приближен са източвали пари от КТБ". КТБ фалира през 2014 г., а Йончева бе съветник за месец през 2017 г.


„Той има опит в разпространяването на клевети и ще си търся правата в съда. Скандално е това, както и докладът на ДАНС за границата, по който все още мълчи прокуратурата, а и българското общество не е запознато и не е започнало разследване за тази търговия с нашата национална сигурност", каза Елена Йончева на пресконференция на Позитано.


Корнелия Нинова заяви от своя страна, че БСП напълно подкрепя Елена Йончева в битката ѝ с властта около разкриването на една от най-големите корупционни сделки - строителството на оградата по българо-турската граница. Тя добави, че от левицата застават зад журналистката и до последно ще се борят за чистото ѝ име.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

дева