Свързани новини

23.02.2018 16:34

Фалшиви ЕГН-та съдружнички на Гинка, фамилията с милион от санирането!

Видян 6363 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     Всеки имал право на приятели и роднини, успокояват ни, а най-вече своята министър Теменужка в оставка, Цветанов и Борисов. Когато човек е министър обаче, редно е да спазва хигиена на общуване, особено, щом близките му купуват най-голямата фирма в неговия собствен ресор. Оказва се, че майката на Гинка, която с 11 000 лв. загуба на фирмата си купи за 625,9 млн.лв. ЧЕЗ, е дала ЕГН-то си на своята дъщеря и на несъществуваща дама, която обаче се води съдружничка на дъщеря й, пише Биволъ. Това установи проверка на сайта в търговския регистър. Нещо повече, като съдружнички на Гинка излизат 3 дами с едно ЕГН, което човек би казал, че е невъзможно. А в дуруги страни биха разследвали за измама, особено в светлината на последните промени в ДОПК. И това в 21-и век, века на информационните технологии, и след стотиците милиони европари, вложени в държавната система ЕГН по време на управлението й от ненадминат експерт по фейковете като Лиляна Павлова.


С едно и също ЕГН са бизнеспартньорките на Гинка: Петрана Патайкова, Теодора Георгиева Патайкова и Теодора Николова Патайкова. Не е лесно, но ето как е забъркана цялата каша?  Никола и Петрана Патайкови са родители на прочутата вече купувачка на ЧЕЗ, родом от впечатляващия с кмета си, който извади четвърт милион в брой за гаранция, и гърмящия си председател на ОС, все от ГЕРБ, град Септември, Пазарджишко. Тя е била Гинка Патайкова, преди да стане Върбакова, взела фамилията на съпруга си - съдружник на Жени Калканджиева. Теодора Николова Патайкова е сестра й. Теодора Георгиева Патайкова, която фигурира в дружествата, обаче НЕ СЪЩЕСТВУВА.


Жените Патайкови, разкрива още Биволъ, са се облажили и от санирането, също като родата на Делян Добрев. Те обаче не са взели 102 млн. лв. като героите от Кумгейт на депутата, а скромните 1,6 млн. лв. за обновяване на блок в Пазарджик. Взели са ги от партийната власт, а мерките се пишат "енергийна ефективност", сиреч са в ресора на роднината им енергиен министър Теменужка. Като стана въпрос за обществени поръчки, според данни на прокуратурата от 2013 г., 800 МЛН. ЛВ. СА ИЗТОЧЕНИ ОТ ЧЕЗ ПО ВРЕМЕТО НА КАРАТИСТ В БОРДА НА ДРУЖЕСТВОТО, КОЕТО СПОРЕД ДЪРЖАВНОТО ОБВИНЕНИЕ Е ПОВЛИЯЛО НА ВДИГАНЕ НА ЦЕНИТЕ НА ТОКА, ПОНЕЖЕ ФИРМАТА НЕ Е КОМПЕНСИРАЛА САМА ТЕЧЕНИЕТО - ВЗЕЛА ГИ Е ОТ НАШИТЕ СМЕТКИ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

скорпион

Денят предлага възможност да се фокусирате върху вътрешната си хармония

Денят предлага възможност да се фокусирате върху