Свързани новини

06.03.2018 09:27

Истанбулската неизтеглена, освиркаха Цвета „тъмната сила”

Видян 3281 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Истанбулската конвенция все още не е изтеглена от парламента 3 седмици, след като това беше категорично заявеното от премиера Борисов в неговото програмно интервю за бТВ в Деня на любовта и виното. Въпреки неодобрението на поне две-трети от народа на България.


Последен защитник на Истанбулската конвенция се оказа председателката на българския Парламент Цвета Караянчева. Тя обвини „тъмните сили” в лицето на Българската православна църква, католическата църква, мюсюлманското вероизповедание, коалиционните партньори на ГЕРБ, опозицията, президента и 70% от нацията, че попречили на партията й да пробута скандалния документ за ратификация. Междувременно Словакия, страна-член на ЕС, се нареди сред категорично отхвърлилите конвенцията, без път за връщане назад. В лигата са още Австрия, Унгария, Великобритания, Гърция, Ирландия и др.


След освиркването й на Шипка и скандалното неявяване на държавния прием за 3 март, Караянчева забърка нов скандал. Тя се върна в Кърджали и благодари на града, че я е пратил на „най-високия пост в държавата”. Анализатори коментират това не като поредната словесна катастрофа на Цвета (автор на забележителни прозрения като „Пекин – столица на Виетнам” и „Здравейте, разградчани” в Търговище), а като намек към Борисов от групата на Цветанов в ГЕРБ, чието острие е карикатурната шефка на парламента.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес може да откриете, че простите решения са най-ефективни

Днес може да откриете, че простите решения са