08.03.2018 16:33

Smart Lady е насочена към жените в бизнеса

Видян 1522 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   На осмомартенска работна закуска Първа инвестиционна банка представи своята специална програма, насочена към жените в бизнеса. Тя е плод на проучвания и разговори с експерти и бизнес дами. „Целта, която банката иска да постигне с нея, е да се утвърди като успешен бизнес партньор на всяка дама, решила да пребори клишето, че бизнесът е запазена територия само за мъже“, заяви г-жа Севдалина Василева, изпълнителен директор на Fibank, която запозна присъстващите журналисти с параметрите на програмата.
Г-жа Василева представи новите перспективи, които разкрива програмата Smart Lady за жените в бизнеса. Тя е компилация не само от възможности за кредитиране, насочени към бизнес  дамите, но включва в себе си редица други финансови и нефинансови решения, които да предложат на дамите подкрепа, сигурност и спокойствие. Smart Lady надгражда и доразвива уникалната за българския пазар линия кредитни карти First Lady, която ПИБ и Diners Club предложиха на бизнесдамите.
Програмата предлага широка гама от кредитни продукти при преференциални и гъвкави условия, като ниска цена и такса по кредитите, удобни погасителни планове, дълъг срок на изплащане – до 15 години за инвестиционни кредити, а за оборотните средства до 5 години. Банката също така е предвидила възможност за цялостно обслужване на бизнеса на дамите, както и специален пакет с грижа към служителите на фирмата, който включва комплексна оферта с преференции по всички банкови продукти и услуги, както и допълнително здравно осигуряване за достъп до качествени здравни услуги и профилактика. Кандидатстването по европейски проекти също е застъпено, като тук Fibank предлага на дамите не само консултиране и изготвяне на пълната документация за кандидатстване, но и последващо финансиране за реализацията на проекта при неговото одобрение. По време на майчинство дамите ще получат и възможността да намалят месечните си вноски до 75% в период от 15 месеца. Към програмата се предвиждат и редица допълнителни привилегии като спестовна сметка с нарастваща доходност за бъдещето на децата, кредитна карта First Lady с включена застраховка при рак на гърдата, отстъпки при покупки в над 400 търговски обекта, достъп до ВИП салони на летищата и други клубни привилегии. При използване на Smart Lady дамите могат да се възползват и от две специално разработени застраховки – Здраве и Спокойствие, които се предлагат съвместно с FIHealth Застраховане.
Банката планира и да проведе редица конференции, обучения и информационни семинари, където дамите ще могат да обменят опит и да получат професионални съвети. Първата голяма конференция предстои да се проведе на 15 март.
Партньор на Fibank по програмата са MasterCard  и Съюз произведено в България. На срещата с медиите присъства и г-н Кънчо Стойчев, социолог, който представи обществените тенденции и стереотипите по отношение на жените в бизнеса.
Г-жа Надя Кошинска, директор  Дирекция „Банкиране на малки и средни предприятия“, запозна присъстващите с новите възможности и ролята на банките в подкрепа на развитието на жените в бизнеса. Тя представи позитивния опит и добри примери, които е натрупала Fibank в своята 25-годишна история.

















Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв