Свързани новини

09.03.2018 11:27

Сашо Диков започна работа при Слави

Видян 2597 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Стажантът Сашо Диков пак ще броди в парламента, но този път от името на Шоуто на Слави, пише Клуб Z.


Бившият програмен директор на наскоро продадената Би Ай Телевизия не успя да се споразумее с новите собственици за оставане в нея и впоследствие напусна. Получил е обаче предложение от Слави Трифонов да продължи да прави предаването си, в което прави интервюта с депутати и министри в кулоарите на Народното събрание. Кадрите ще се излъчват в петък вечер, за да може да се обхванат работните за депутатите в пленарна зала дни и парламентарният контрол - от сряда до петък включително. Това разказа самият Диков, който днес правеше в парламента обичайните си интервюта.


Българските емигранти в САЩ братята Павел и Румен Вълневи продадоха преди около месец телевизия Би Ай Ти, която основаха през февруари 2015 г. Новият собственик е телевизионният продуцент Мирослав Янев, работил в тв форматите "Стани богат", "Семейни войни" и "Столът", излъчвани по Нова телевизия. След 2010 г. той е изпълнителен директор на продуцентската компания MediaPro Entertainment, която е част от СМЕ (Central European Media Enterprises), собственик на bTV.


Още в първия ден от встъпването си в длъжност Янев спря всички предавания и остави само новините и спорта.


Първоначално Диков обаяви, че си тръгва с "братята", които са го поканили на работа. Новият собственик обаче настоя да остане, докато не решат ще могат ли да му предложат предаване. По информация на Клуб Z е било обмисляно спортно такова, но в крайна сметка на Диков така и не му е било предложено да го поеме и той си тръгна от телевизията.


Сашо Диков.


Би Ай Ти беше насочена към българската диаспора в САЩ и останалите държави по света. След продажбата студиото в Чикаго беше спряно.


За управители на електронната медия са посочени Веселин Иванов и Симона Ангелова. Иванов беше съветник в кабинета на Зинаида Златанова, министър на правосъдието в правителството на Пламен Орешарски (2013-2014), срещу което имаше неколкомесечни протести заради избора на Делян Пеевски за председател на ДАНС на 14 юни 2013 г.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.