Свързани новини

26.03.2018 10:23

Борисов да заяви на Ердоган, че изказването му за Кърджали е неприемливо, искат от БСП

Видян 1605 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Изказването на турския президент Ердоган за душевните граници до Кърджали е провокация към националния суверенитет и териториалната цялост на България. То е неприемливо. Премиерът Борисов да заяви тази позиция на срещата на 26 март", се казва в приетата днес декларация на Националния съвет на БСП.


Националният съвет на БСП прие днес декларация за Деня на Тракия - 26 март. С нея социалистите настояват "справедливото искане за обезщетението на тракийските българи да бъде поставено пред турската страна на най-високо ниво". В документа се казва още, че ролята на страната ни на посредник между Европа и Турция не бива да е за сметка на българския национален интерес.


Членовете на НС на БСП решиха още да приемат поканата на Съюза на Тракийските дружества да се включат в отбелязването на Деня на Тракия. В декларацията си социалистите призовават още "да бъдем единни и единодушни в националните си приоритети, независимо от политическите си възгледи и пристрастия".


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Лунар 2024: Фото на деня

Лунар 2024: Фото на деня

Лунар 2024: Фото на деня

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.