Свързани новини

29.03.2018 11:43

Сидеров: Разчитам на здравия разум Борисов, другите да се въздържат

Видян 1760 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Разчитам на здравия разум на премиера Борисов, който води балансирана позиция. Другите в ГЕРБ да се въздържат, заяви на брифинг лидерът на Атака и на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров.  Изявлението му дойде във връзка с "непремереното" изказване на Цветан Цветанов в предаването Лице в лице по БТВ на 28 март по темата за експулсиране на руски дипломати.  В предаването Цветанов коментира темата с отровения бивш руски агент, като даде знак, че вероятно България също ще изгони руски дипломати в знак на солидарност с Великобритания. Днес пред журналисти той поясни, че солидарност означава действия.

"Нито Великобритания, нито Русия са членове на ЕС, така че ако не реагира, България не предава никого", подчерта Сидеров. Той призова днес или утре да се събере Съветът на коалицията, за да излезе с единна позиция.


„България трябва да има балансирана политика. Да не се правят резки ходове, да не се експулсират дипломати и да престанат приказките за солидарност, все едно става дума за природен катаклизъм“, изтъкна Волен Сидеров. „Надявам се силно и смятам, че Бойко Борисов няма да направи такъв грешен ход да експулсира дипломати. България има правото си на суверенно мнение - ние не сме подчинена държава“, каза още той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!