Свързани новини

11.04.2018 14:20

В.Скрипал: Мей не ми дава виза, не отговаря на писмото от мен

Видян 1957 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Тереза Мей ми отказа виза и не отговори на писмото ми, не позволиха даже лично да си взема собствения паспорт от консулството на Великобритания и да получа обяснения за отказа”, разказа пред Първи канал на руската телевизия Виктория Скрипал, която е племенница на шпионина и братовчедка на дъщеря му Юлия, на която е най-близкият човек. „Дадоха ми само 2-минутен разговор”, обясни още дамата. „Юлия специално отиде от Москва в Лондон за 1 март, когато беше рождения ден на брат й и искаше да се върне обратно тук, където е животът и работата й, но явно британските служби са се възползвали от присътвието й, за да изиграят цялата постановка”, добави в рейтинговото шоу най-близката роднина на Скрипалови. За нея не е изобщо ясно дали някога те са били в болница.


Британските медии също започват да се съмняват, след като първо бяха поканени на изписването на Юлия Скрипал, а когато се озоваха в Солсбъри им беше съобщено, че тя е напуснала болницата предишния ден. Сега се очаква подготвена от спецслужбите пресконференция и после да бъде настанена в САЩ, Канада, Нова Зеландия или Австралия – т.нар. „братовчеди”, независимо от волята й.


Даже консервативният и авторитетен Дейли Телеграф зададе въпроси към премиера Мей относно развитието на казуса с Юлия, която само 3 дни след инцидента вече беше активна в социалните мрежи. Как се е оправила, ако е станала жертва на новичок, пита Телеграф. И добавя ред други логични въпроси, които би задал всеки, чел поне една кримка, защото британските версии, поднесени досега издишат в много посоки.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

телец