Свързани новини

17.04.2018 14:14

Каракачанов: Ударите в Сирия не са наша работа

Видян 1113 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Аз не мога да ви кажа колегите от НАТО кого са информирали” заяви министърът на отбраната Красимир Каракачанов в отговор на въпрос, свързан с критиките на президента Румен Радев, че не е бил информиран за позицията на правителството.


Каракачанов уточни, че за предстоящите удари е информиран от служба Военна информация, заедно с министър-председателя в петък между 9 и 10 часа. Министърът изрази увереност, че информацията е достигнала и до президента Румен Радев като върховен главнокомандващ на армията.


"Ние получаваме информация и по-точно информацията пристигна в МО по линия на нашите партньори. Тя бе в общ характер, че в следващите 72 часа са възможни подобни действия. Дали те са информирали други министерства - най-вероятно са, дали те са информирали президентската институция - аз не мога да ви кажа, защото не ги контролирам", коментира Каракачанов.


"Правителството не е правило оценка на резултатите от атаката в събота. Правителството основно наблегна на това, че трябва да се търси политическо решение на ситуацията в Сирия, ние не сме правили оценка на самите удари, резултати и не е наша работа да го правим. Това не е акция на НАТО, за да можем да правим някаква оценка.", каза още той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

водолей