Свързани новини

18.04.2018 09:47

Делото вече е опорочено, смята адвокат на Иванчева

Видян 2272 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Не ми позволиха да разговарям с клиентката си. Аз съм адвокат по граждански дела, а не по наказателни. Вероятно защитата на Десислава Иванчева ще бъде поета от друг колега. Но не мога да разбера как се правят процесуално-следствени действия без присъствието на неин защитник. Това каза възмутен пред Фрог нюз Върбан Върбанов.


Той обясни: Обади ми се следовател по телефона да дойда на място. Опитах да стигна до Иванчева, но ми казаха: Махай се от тук. Сега въпросните следователи не вдигат телефона. Десислава се опитва да каже нещо, но думите й не стигат до мен. Върбанов и колежката му се възмутиха, че защитата е конституционно право, което в момента се отнема: Първото нещо, на което се учат юристите в първи курс е точно това. Всички обикалят около шефа на спецпрокуратурата Иван Гешев и само му викат: шефе, шефе. Защитниците се чудеха как медиите са разбрали толкова бързо за ареста. Прилича на постановка, допълниха те пред екипа ни.


Фрог нюз видя, че малко след ареста на Десислава Иванчева, на нея й прилоша. Тогава разследващите решиха да се обадят на адвокати. Любопитното е, че информационната кампания за акцията срещу кметицата на район "Младост" тръгна първо по фейсбук, за да може по-бързо новината да се разпространи.  Доста съмнения предизвика фактът, че активистът на ГЕРБ Антон Тодоров първи оповести новината през своя профил и то придружена със снимка. Журналисти се питаха как така той първи се е е озовал там.  Часове наред Иванчева стои с белезници на едно от най-оживените кръстовища на София, като ръцете й са заключени отзад. Жената не дава сигнали да бяга или да се съпротивлява.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

стрелец