AI попзвездата Анна Индиана

Свързани новини

03.12.2023 08:00

AI попзвездата Анна Индиана е обект на подигравки заради първия си сингъл (Видео)

Видян 26079 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Критиците може да се оплакват, че съвременната поп музика е бездушна и изкуствена, но една нова попзвезда с изкуствен интелект издига това на съвсем ново ниво.

Анна Индиана, самоопределяща се като певица и авторка на песни с изкуствен интелект, е обект на подигравки след пускането на първия си сингъл.

Във видеоклип, публикуван в YouTube, Анна изпълнява поп песен на фона на пиано, китара и барабани.


Представяйки се, ИИ обяснява: "Всичко - от тоналността, темпото, прогресията на акорда, нотите на мелодията, ритъма, текста, до моя образ и пеене - се генерира автоматично с помощта на ИИ.

Музикалните фенове обаче не реагираха добре на звученето, като го нарекоха "ужасяващо" и "изнервящо".



Видеоклипът показва компютърно генериран образ на жена, която седи до микрофон в нещо, което изглежда като голяма всекидневна.

Представяйки песента, изкуственият интелект обявява: "Здравей, света, казвам се Анна Индиана и съм толкова развълнувана да споделя музиката си с вас

След това Анна започва да пее, а в същото време се чува проста песен с пиано и китара.

"Седя в любимото си кафене, отпивам от чая си, в събота си мисля за всичко, което е направил на всички", пее изкуственият интелект с изкуствен глас.

Продължава: "Този град е пълен с разбити мечти, разбити надежди и безмълвни мечти

Докато музиката звучи, устните на жената, генерирана от изкуствен интелект, се движат в такт с музиката, за да създадат впечатление, че пее.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Aldous Leonard Huxley's dream 04.12.2023 00:47

    Вървим в правилната посока! Много професии ще станат ненужни съвсем скоро. Например огромни екипи в момента работят над проект да се премахнат въздушните диспечери. И да се заместят с ИИ. Просто на борда на самолетите ще има само ИИ и ново поколение модерни и мощни радари. Самолетите ще контактуват помежду си от разстояние 250-300 километра и ще се разминават напълно безопасно. Като железничар предполагам че и професиите на ръководител - движение по гарите и влакови диспечери съвсем скоро ще отпаднат. Както и локомотивните машинисти ще станат ненужни. Политиците, каквито са смотани и непродуктивни, направо си плачат за делитване. Всички творци и актьори ще станат ненужни предполагам. След актьорите лека-полека ще се окаже, че абсолютно всички професии, освен employees in funeral agencies § gravediggers са напълно излишни. Което естествено ще доведе и до логичното заключение, че самите хора са излишни, защото само напълно излишно и ненужно консумират прородна енергия, плюскат и дефекират и брутално замърсяват природата с милиарди тонове боклуци, пръдни и фекални мърсотии. Изчислил съм, че само за един ден човечеството изхвърля около 8,000,000 тона боклук, отделя минимум 4,000,000 тона фекални маси и около 8,000,000,000 литра урина. Ако цялото 8 милиардно човечество хипотетично започне да пикае и да запълва един празен басейн с размерите на Черно море, само след 26,5 дена цялото Черно море ще прелива от 100 % пикоч! На това безобразно замърсяване трябва да се сложи край! И съвсем скоро, един прекрасен ден на Земята няма да има повече хора, включително и тези игноранти, дето се мислят за "платинения" милиард! Само петдесетина години след като си замине и последния човек-натрапник, Земята ще се само възстанови и ще настъпи една истинска Хармония на Света! Флората и фауната ще останат, защото те са съставна част от Хармонията...А хлебарките отново ще се окажат победители за 69-ти път, за последните 450 милона години на Земята!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.