Свързани новини

09.11.2021 09:42

Байдън си пусна ангелите пред Камила, тя разказа на всички колко звучно и дълго

Видян 2552 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Очаква се, че Джо Байдън е ангажиран с намаляването на емисиите - но когато президентът  произведе малко собствен природен газ на срещата на върха COP26, това беше достатъчно звучно, за да накара херцогинята на Корнуол да се изчерви, пише DailyMail.


Информиран източник каза пред The Mail on Sunday, че Камила е била изненадана да чуе, че Байдън пуска ангелите, докато водят учтиви леки разговори на глобалната среща за изменението на климата в Глазгоу миналата седмица.


„Беше дълго и силно и невъзможно да се игнорира“, каза източникът. — Камила не спиря да говори за това.


Президентът се срещна с херцогинята по време на прием в художествената галерия Kelvingrove, на който присъстваха принц Чарлз, херцогът и херцогинята на Кеймбридж и Борис Джонсън.


Само часове по-рано 78-годишният – наричан от Доналд Тръмп „Сънливия Джо“ – изглеждаше задрямал по време на встъпителните речи, което предизвика още въпроси от политическите му съперници относно неговата годност за поста.


Това не е първият път, в който Байдън се сблъсква с твърдения, че е пуснал гълъбите. През май 2020 г. републиканците, включително Доналд Тръмп-младши, публикуваха видео клип на Байдън, съдържащ подозрителен шум, докато предаваха на живо разговор с губернатора на Пенсилвания Том Улф.


Въпреки това беше установено, че отделно видео, което се разпространява миналия месец – и за кратко беше в тенденция в Twitter под #Fartgate – е било подправено.


Тръмп-старши обмисля да участва в президентската надпревара през 2024 г. След година в Белия дом рейтингите на одобрението на Байдън са на дъното, като социологическите проучвания извеждат предшественика му с два процентни пункта напред.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 09.11.2021 12:17

    щом не се е насрал този, или памперсът е задържал изхвърленото?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

лъв