Пред Bulgaria On Air битата жена обясни, че не се е случило нищо кой знае какво и такива проблеми има във всяко семейство. Тя настоява мъжът ѝ да бъде освободен и е категорична, че никога няма да подаде жалба срещу него.

Свързани новини

13.03.2024 09:23

Битата от мъжа си жена в Бобов дол иска той да бъде освободен

Видян 732 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тежък случай на домашно насилие в Бобов дол, заснет от детето на жертвата. 24-часово издирване и арест последва публикуването в социалните мрежи на клип, сниман от 12-годишно момиче, в който се вижда как баща му пребива майка му.

Пред Bulgaria On Air битата жена обясни, че не се е случило нищо кой знае какво и такива проблеми има във всяко семейство. Тя настоява мъжът ѝ да бъде освободен и е категорична, че никога няма да подаде жалба срещу него.

Майката на потърпевшата, която качила видеото в социалните мрежи, обясни пред NOVA, че дъщеря ѝ, е зависима от мъжа, който системно я тормозел.

Жената уточнява, че след побоя, заснет на клипа, внучката ѝ ѝ звъннала по телефона. Тя опитала да се свърже с дъщеря си, но тя не отговорила.

"Детето ми изпрати клипа и беше написала "Виж". В момента, в който отидох в жилището, зет ми беше доста агресивен. Помолих го да напусне, тъй като жилището е на дъщеря ми и е предоставено от мен. Той си събра багажа и излезе. Не мога да разбера защо дъщеря ми не иска да подава жалба. Според мен е зависимост, той знае как да я манипулира. Искам да я остави на мира и тя да живее спокойно”, уточни майката на пострадалата.

Съвсем различна версия разказа майката на мъжа. Тя уточни, че тормоз и насилие е имало, но то не е било от мъжа към жената, а от жената към мъжа.

„Случаят не е такъв, какъвто ги описват. Скарали са се, в клипа е заснето само той как е удря, но всъщност версията е, че тя му е посегнала с нож и е искала да го намушка в корема. Той никога не я е бил”, добави майката на мъжа.

Той беше задържан в София след 24-часово издирване. Предстои да му бъде повдигнато обвинение.

Съпругата му е подавала жалба срещу него през 2019 г. И тогава сигналът бил за побой. Впоследствие обаче жената се отказала от показанията си и по случая не е било образувано досъдебно производство.

През годините мъжът е осъждан за това, че намерил чужда вещ и не я върнал. Има и наложена глоба от 1000 лв. за хулиганство. Какво ще бъде наказанието му сега, зависи от степента на травмите на потърпевшата.

„Няма извършена медицинска експертиза, която да квалифицира деянието - дали то ще бъде по ал. 1, където наказанието е лишаване от свобода до три години, или по ал. 2, където се предвижда затвор до една година”, каза във вторник говорителят на Районната прокуратура в Кюстендил Крум Крумов. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 стоколм 13.03.2024 11:37

    Овца!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.