Свързани новини

09.02.2021 13:45

Доган: водач на листата в Кърджали

Видян 2298 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган е издигнат за кандидат-депутат и водач на листата от различни местни структури – една от тях е Кърджали. Това е неочаквано, тъй като последните няколко мандата Соколът не се кандидатира. Разбира се, той може да преотстъпи мястото си, а номинацията му да цели мобилизиране на електората.  Според наши източници на последния вот едва 80 000 души от традиционния електорат на движението са гласували за него.


„Това е знак към г-н Доган на доверие и благодарност. Г-н Доган също ще направи своя знак. Ние сме партия на знаците“, коментира Хасан Азис. Това може да струва мястото на Цвета Караянчева в НС, тъй като с Доган начело ДПС ще иска 5 от 5 мандата в Кърджали.


ДПС в общината издигна 45 души, но 15 от тях си направиха самоотвод.


Веднага след Доган, в листата е лидерът на партията Мустафа Карадайъ, последван от зам.-шефа на ДПС и кмет на Кърджали Хасан Азис, лидера на областния съвет на ДПС в града Ресми Мурад, председателя на ОС в Кърджали инж. Юсеин Ахмед.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 09.02.2021 13:17

    Какъв депутат, та той си има достатъчно работа по край законността на сараите си, пристанището и ТЕЦ Варна, все пак това са стотици милиони. А като си помисли човек какъв голчо влезе в политиката и как изглеждаше...

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

везни