Свързани новини

05.04.2012 14:52

Фандъкова: Агресивни кучета са не само тези, които хапят, но и тези които плашат хората

Видян 1585 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Искам да има ясни критерии за това кои кучета са агресивни. Не можем да чакаме кучето да ухапе човек, за да имаме доказателство, че то е агресивно, заяви кметът на Столична община Йорданка Фандъкова пред журналисти, цитирани от Фокус.
Дори сега се поставя под съмнение - дали са агресивни кучетата, които прибрахме от кв. „Малинова долина”, каза още столичният кмет. На въпрос - дали трябва да се евтаназират кучетата, ако не бъдат осиновени в рамките на един месец, Фандъкова посочи: „В закона и сега ясно е казано, че агресивните кучета подлежат на приспиване и това е възможно стига да има ясни критерии за това кои кучета са агресивни. За мен агресивни кучета са не само тези, които са нахапали някого, а тези които плашат и безпокоят хората. Те не трябва да имат място на улицата и наше задължение е да ускорим изграждането на приюти и прибирането на тези кучета, а агресивните трябва да бъдат евтанизирани, категорична бе Фандъкова. Дали сме амбициозен срок за решаване на проблема с бездомните кучета в програмата, която сме представили. Не разбирам защо сега всички са активни, а в моментите, в които се обсъждат предложенията, не чуваме допълнителни или по-сериозни предложения. Очаквам това да се случи сега, посочи още столичният кмет.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей