Свързани новини

02.02.2021 18:02

ГЕРБ гласи Петър Стоянов за президент?

Видян 11565 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Управляващите загатнаха, че готвят изненада за вота за държавен глава. В понеделник шефът на НС Цвета Караянчева намекна от Кърджали, че кандидатът на ГЕРБ за президент ще е „много силна и авторитетна фигура и ще спечели изборите”.
Ако оставим на страна сценария, в който самият Бойко Борисов може да се пробва за мястото на Румен Радев, то всичко това подгрява и слуховете, според които Петър Стоянов се готви да се завърне на Дондуков 2.  Досега се твърдеше, че той ще бъде издигнат за премиер от ГЕРБ след парламентарните избори на 4 април с  цел приемлива коалиция вдясно. Подобни твърдения бяха отречени пред ПИК от източници в СДС. Самият Стоянов вече коментира подобни слухове преди време. Той подчерта, че трябва да остане в историята в качеството си на президент, а не премиер.
Въпросните догатки може да се дължат на факта, че именно партията на Бойко Борисов извади СДС от летаргия и направи коалиция с нея на последните избори за Европарламент, на местните избори и сега отново  текат разговори за общо явяване и на парламентарните.
Подобна симбиоза поражда противоречиви реакции в редиците и на двете партии, но евентуалното завръщане на Стоянов би могла да засили тандема. Проблемът тук е, че Борисов не понася, конкуренция в редиците си, а авторитета на експерезидента носи интелектуален характер, който би засенчил премиера.
В разговор с 19’ легендарният журналист Нери Терзиев, която беше в екипа на президента Стоянов отрече слуховете за кандидатурата му за държавен глава. Преди седмици тя публикува в социалните мрежи снимка от 1999г., на която Петър Стоянов води разговор с новия американски лидер Джо Байдън в София. Вероятно това също наведе мнозина на някои мисли за евентуалното завръщане на експрезидента. Напомняме, че президентският мандат на Стоянов в България съвпадна с този на Бил Клинтън в САЩ, а именно тази фамилия е


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 04.02.2021 14:53

    Възмутително е как се пише тук!"ДогаТка"?Ами като сте недоучили-ползвайте правописен речник.И какъв е този журналист Нери Терзиев?Що за глупост?Ако не сте чували за Нери Терзиева-питайте,има хора,които знаят...Ако и останалото написано е толкова вярно...Просто ужас!

  • 003 Anonimen 03.02.2021 18:40

    С нега гробаджийте ще цъфнат,та ще вържат.Който еи да предложат,ще бъде тотална загуба.Не го ли разбрахте.Вече времето е наше,а не на разбойниците.

  • 002 Той Е 03.02.2021 06:06

    ДС агент Виктор.Да Ви е честито другари и другарки !

  • 001 Anonimen 02.02.2021 23:16

    Цеца Цачев в панталон!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днес можете да продадете дори хладилник на ескимос

Днес можете да продадете дори хладилник на ескимос,