Много ми е чудно тези, които говорят за избирателната активност - какво очакват като вдигнаха преди 3 г. юмруците, продължи Борисов.

Свързани новини

05.11.2023 17:11

Гласувах като Костов - с отвращение: Борисов

Видян 1895 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


"Съжалявам ,че си сложих подписа... ъъъ гласа под този човек (Васил Терзиев), така му кажете... И аз Като Костов - с отвращение гласувах, това е наблагодарен човек." Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира своя избор, който направи в 17 часа днес.

С хартиена бюлетина избра да гласува лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Банкя днес.

"Има ли здрава машина или не останаха?", пошегува се с членовете на СИК още на влизане Борисов. След това подчерта, че като гледа това, "което се случва в София и Варна", предпочита да гласува с хартиена бюлетина.

Това, което чувам тука - така са вдигнали, такива оферти има в Банкя, ние се познаваме, не им прави чест на тези с морала, Гледам, че машините се чупят главно в София и Варна, защото това е уж схемата. Аз моето обещание съм си го изпълнил. Такава безпринципна работа - коалициите, в които влизат ПП-ДБ в страната... Да си видят с кого играят, да не кажат после, че Радев е лош. Изрично ги предупреждавам като знам какво правят в момента. Пожелавам на всички успех, каза Борисов.

Много ми е чудно тези, които говорят за избирателната активност - какво очакват като вдигнаха преди 3 г. юмруците, продължи Борисов.

Призовах да се гласува за ПП-ДБ, защото сме в коалиция. Ще видим кой кого и как е подкрепял и ще ви кажа как функционира тази сглобка в страната, допълни той.

Нищо не се е променило. Аз си държа на думата. За мен изборите за София приключиха миналата неделя, посочи той.

На въпрос трябва ли да се смени шефът на ДАНС, отвърна: Защо? Заради кое? Трябваше да има смяна незабавна на зам.-министъра, който ходи с телефона и снима двата кода. Ай ти та казаха, ако се чупят машините и някой има двата кода, някой може да манипулира машините. Гледах го Денков как се върти около машината и не исках и аз да изглеждам така смешен, допълни той.




 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби