Свързани новини

28.09.2020 16:09

И Тръмп, и Байдън с хубави хороскопи за вота, но който бъде избран може да бъде убит на поста като други президенти в такъв астропериод

Видян 2545 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Преди изборите за кмет на София миналата година и Йорданка Фандъкова, и Мая Манолова имаха много добри звездни карти, но един аспект при втората кандидатка показваше, че „някой е възможно да я подведе”. В навечерието на американските избори на 3 ноември, гласуването за които започна по пощата, се обърнахме към Мира Кунева за прогноза и се оказа, че ситуацията е подобна: и двамата претенденти имат много добри лични хороскопи в момента. „Това ще бъде точно моментът на преминаването на Меркурий от ретрограден към активен. В такива моменти онова, което може да се обърка, се обърква. А онова, което е зле, става още по-зле. Пример за това са последните избори в подобен момент през 2000 г. с измъкването на победата от Буш над Гор и всички особени обстоятелства тогава с намесата на брата на спечелилия – губерантор на решаващия щат Флорида и т.н.


Хороскопът на Тръмп в момента е по-добър, отколкото е имал при победата на миналите избори и в началото на първия си мандат. Но и на Байдън е много добър.


Има нещо особено и то е, че президенти, избирани при Голям съвпад, какъвто имаме на 21 декември – между датата на вота и датата на встъпването в длъжност, имат неприятна съдба – стават жертва на инциденти, на смърт и дори на убийство. Примери са Линкълн, Кенеди, Гарфийлд, Рузвелт.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

близнаци