Тя била курсист и на т.нар. „Харвардска школа“, която настоящият лидер на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков води преди да влезе в политиката.

Свързани новини

23.01.2024 12:25

К. Петков кандидатирал лично убийцата за депутат от ПП, била му курсистка

Видян 2579 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

33-годишната Габриела Славова-Пеева, която бе арестувана заради бруталното убийство на мъжа си Пейо Пеев, извършено на 18 януари в София, е добре позната в Бургас, показа проверка на Флагман.бг.


Нещо повече, удушвачката е лично откритие на Кирил Петков от неговите измислени „Харвардски курсове“.
Учудващо ли е? Киро е показал, че пред засукани и напористи мадами, ангелите му са слаби. Цяло чудо е, че Драгалевската удушвачка не е била на мястото на Лена Бориславова.

Тя е била кандидат за депутат от листата на „Продължаваме промяната“ през 2021 година и е работила в Общината, разбра дежурният ни редактор.

Габриела е от София, но имала баба в Черноморец. Преместила се край морето през 2017 година. Представила се за самотна майка. Явила се на конкурс за работа в Община Бургас и го спечелила.

Тя била курсист и на т.нар. „Харвардска школа“, която настоящият лидер на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков води преди да влезе в политиката.

По тази линия Габриела е попаднала в бургаската листа на Промяната през 2021 година, но никога не е била член на партията, показа нашата проверка.

Габриела е била на 12-то място в първата листа на ПП във Втори МИР Бургас, попаднала от харвардската квота и по покана на Кирил Петков. Тя обаче така и не е станала член на партията

Впоследствие Габриела забременяла, първо излязла в дълъг болничен, а след това и в майчинство и се върнала в София при семейството си. Майка й се оказа дипломат от кариерата – Красимира Трифонова, която е бивш консул на България в Тайланд.

Габриела имала дете от Пейо, когото убиха с майка си чрез удушване със сицилианска примка. Има и второ дете от колегата си депутат от ПеПетата Велико Минков, но преди да го роди неочаквано се омъжила за първия си мъж Пейо, кого уби и скри в гората над столицата.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

скорпион

Въздържайте се от сложни решения с продължително влияние

Въздържайте се от сложни решения с продължително