Свързани новини

26.09.2020 18:09

Майбахът на Марешки без гражданска и преглед, с инвалидна винетка

Видян 10775 пъти | Коментари 2
Гласували 3 рейтинг: 4.3333
много слаба слаба добра много добра страхотна

     Луксозният Майбах на заместник-председателя на Народното събрание Веселин Марешки се оказа без задължителната гражданска отговорност и без годишен преглед, а на всичкото отгоре и с инвалидна винетка, разкриват от Господари на ефира. Справка в сайта на БГТОЛ показва, че луксозното возило е получило правопособност на винетка – такава, каквато дават на хората с 50 % и отгоре намалена работоспособност (ТЕЛК).  От Господарите са изпратили питане до агенция Социално подпомагане агенция „Социално подпомагане“ кой е гордият собственик на издадения стикер, който спестява на Марешки разходите по винетката. Отговор очаквано все още няма. Въпреки, че е милионер Марешки е решил да си спести 97-те лева годишно за винетен стикер.
Освен всичко това се оказва, че возилото няма задължителната за всички застраховка Гражданска отговорност, сочи друга проверка на Господарите. Любопитен е въпросът, защо скъпият автомобил се движи необезпокоявано из страната, докато други шофьори са глобявани солено. Неотдавна Ви разказахме как фармабосът се движи най-спокойно с Майбаха си по паркове и градинки и паркира на служебните места за съдии по време на дела срещу него.
Автомобилът също така не е минал и задължителния Годишен технически преглед, доказа трета проверка на Господарите. Всеки друг шофьор с подобни провинения веднага ще бъде лишен от книжката си, а регистрационните номера на колата му ще бъдат свалени.
От Господари на ефира са решили да подадат сигнал в КАТ срещу Марешки, но в петък не е имало кой да го приеме.



Виж видео ТУК!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 26.09.2020 22:37

    Престъпници и крадци управляват държавата и коват законите и за това за 10 г сме последни по всички класации и е фантазия да се доближим дори до Румъния, която беше далеч след нас при влизането ни в ЕС. Къде отидоха и кой открадна стотиците милиарди предоставени на българския народ, а не на шепа мафиоти?!

  • 001 Anonimen 26.09.2020 21:29

    добър материал.очаквам продължение-отговор от кат.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.