Добрите примери в женското лидерство и предприемачество ще бъдат отличени от Международният форум Women Leaders Awards 2024, който ще се проведе на 1 март 2024 г. в балната зала на 5-звездния Hyatt Regency Sofia.

Свързани новини

09.01.2024 11:51

Международен форум ще отличи жените лидери в София

Видян 1217 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Добрите примери в женското лидерство и предприемачество ще бъдат отличени от Международният форум Women Leaders Awards 2024, който ще се проведе на 1 март 2024 г. в балната зала на 5-звездния Hyatt Regency Sofia.


Събитието е вдъхновено от основните ценности на Европейския съюз за равенство и борба с дискриминацията, съобщават организаторите от международната платформа за сътрудничество - GLOBAL LEADERS.   
Равенството между жените и мъжете е основна ценност на Европейския съюз за установяване на принципа на равно заплащане за равен труд. ЕС продължава да се бори с дискриминацията, основана на пола, и днес Европа е едно от най-безопасните и най-справедливите места за жените в световен мащаб.


Въпреки това борбата и защитата на правата на жените са все така необходими. Макар че жените в Европа следва да се ползват с равенство, възможности за реализация и безопасност, за прекалено много жени тези права трябва тепърва да се превърнат в реалност. Статистиката сочи, че жените не са представени в достатъчна степен на ръководни позиции в политиката и бизнеса и все още печелят средно 16 % по-малко от мъжете в ЕС. Основаните на пола насилие и тормоз продължават да бъдат широко разпространени.


Партньори на събитието са Зонта Клуб Интернешънъл, Българската Търговско-Промишлена Палата, Българо-Италианския Бизнес Клуб, Българо-Македонската Търговско промишлена Палата, Турско-Българската Търговско-Индустриална Камара, Гръцката Търговска камара в Солун и други.


Наградите обхващат голямо разнообразие от значими за общественото развитие дейности - женско лидерство в бизнеса, централна и местна власт, култура, образование, спорт и женско предприемачество.


Партньорите на събитието предоставят на организаторите номинациите във всяка категория, а призьорите ще бъдат обявени по време на официалната церемония.


Съорганизаторите на церемонията -агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън ПР, са с опит в създаването на мащабни международни събития за популяризиране на най-добрите практики в бизнеса, туризма, строителството, медицината и медиите.


Дипломати, депутати, министри, кметове, браншови организации, международни лидери на женски организации и журналисти ще са гости на женския форум.
Над 20000 гости през годините са посетили нашите събития, създали положителната репутация, която се утвърждава с всяка изминала година.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

водолей

Свобода, пътешествие, приключения

Свобода, пътешествие, приключения, какво по-подходящо