Свързани новини

16.06.2021 10:41

Мними полицаи взели записа от срещата на Пламен Узунов

Видян 3954 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Записът от срещата между секретаря на президента по правни въпроси и антикорупция Пламен Узунов и бившия шеф на столичната митница ( преди 21 г.) Петко Петков, е бил предоставен на хора, представили се за полицаи от шесто районно полицейско управление, които уж работели по сигнал за престъпление.
Това обясни пред Дневник собственикът на верига ресторанти, в която те са срещнали Георги Илиев. Именно в едно от заведенията в близост до Околовръстното шосе, се е състояла срещата на 19-и май между Узунов и Петков. Кадри от нея бяха публикувани от сайт на 11 юни вечерта. За това, че срещата е била там потвърди самият Илиев.
Записите, заснети от камерите в заведението, показват как двамата сядат на една маса, оставят си телефоните на близкия бар, а към края на разговора, Петков дава на Узунов торба. Намеците бяха за пари, но Петков даде друго видео от магазина за алкохол и цигари, от който е напазарувал и е взел всичко в плика. Кадрите станаха повод за интерпретации по много въпроси. Срещата беше потвърдена от Петков, който я определи като лична и между стари приятели. Засега Узунов не е


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 16.06.2021 13:17

    Какво е това това заведение,което така лекомислено предоставя видеозаписите си на сульо и пульо.То излиза ,че спокойно можеш да проследиш чрез видеозаписа,жена си,любовницата,приятел и други пикантни истории.Срамно обяснение.Покажете и тези мними полицаи,нали имате запис.В такова заведение НИКОГА,ДОРИ И БЕЗПЛАТНО ДА Е.

  • 001 Anonimen 16.06.2021 13:00

    АМИ ДАЙТЕ И ЗАПИСА С ФАЛШИВИТЕ ПОЛИЦАИ

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.