01/02

Свързани новини

07.07.2009 16:02

Момчето си отива, за да остане

Видян 1995 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В извънредния си съботен брой 19’ отдели една важна страница за нумерологичната експертиза на лидерите, направена от Соня Колтуклиева. Оказа се, че съдбата е свързала Станишев и Борисов по рождение. Дала им е едно и също лично число. И то не какво да е, а Единица. Ние озаглавихме материала Коалиция от съдбата.


Признаваме си честно, че очаквахме тя да се реализира в правителство, понеже двамата не се познават от вчера и със сигурност биха си простили и непростимите неща. Сега обаче разбираме, че съдбата е имала по-дълбок замисъл.


Юли е Седми месец в календара. Седмицата е числото на съдбата. Онова, което изглежда негатив може всъщност да е позитив. Но работите, които се случват на хората, не са случайни.


За Сергей Станишев резултатите от изборите изглеждат изключително негативни. А може би всъщност са позитивни. Съдбата го спаси от втори мандат на всяка цена в криза, от която никой в света не знае как се излиза.


Знаем само как се влезе в нея. Световната банка, чието седалище е във Вашингтон и ще ни вкара най-важния министър в кабинета, се направи че не разбира какво направи Джордж Буш, за да спечели втори мандат през 2004 г. И не го спря “да сбъдне американската мечта” по социалистически начин – всекиму къща според потребностите.


Така спечели милиони гласове от малцинствата, защото за никого не е тайна, че някои техни представители в Америка не обичат да работят и я карат някак си на социални помощи и престъпност. Тези хора получиха невероятно изгодни кредити срещу никакви гаранции.


Балонът се надуваше, докато не се спука точно с излизането на Джордж Буш от властта. Той не плати сметката.


Плати я целият свят, който затъна в невероятна криза, тръгнала точно с компансирането на въпросните ипотечни кредити за десетки милиони, с които бяха купени милиони негърски и мексикански гласове в Щатите. Разочаровани, че им взеха къщите, които не бяха си изработили, те гласуваха за демократа Обама и против републиканците. Ето пътя, по който кризата тръгна, за да стигне до нас.


Изследване на Галъп показа, че народът ни смятал, че с победата на Бойко кризата свършва. Лошата новина е, че тя тепърва започва.


А Борисов си купи фабрика на 9 септември, ако използваме сравнение с една стара шега. България е в добра финансова форма, сравнена с други държави в ЕС, но й предстои да боледува. Дано многото лекари, които ГЕРБ вкара в парламента, наред с полицаите, да имат рецепта. Понеже ако се разчита на “икономическите експерти” – мъка. Разказахме ви вече за Световната банка. 


Станишев също се сдоби с фабрика на 9 септември. В ролята е БСП. Едва ли, дори той да подаде оставка, ще има много желаещи да го заместят. Но пък на следизборните пресконференции край него имаше толкова много несимпатични физиономии, че също като в държавата, в най-голямата партия ще се наложат големи съкращения.


Онези, които припяват песента от филма Момчето си отива, трябва да я заменят с рефрена от друг кинохит. Става дума за Оркестър без име и парчето Оставаме. Станишев ще изчисти многото насъбран боклук в столетницата, която определено има нужда от хигиенизация. Също като държавата, и тази “фабрика” е в добра финансова форма, но ще й трябват нови партньори. Може след година или най-късно след две (когато ще има също общински и президентски избори), да се наложи пак да произвежда депутати.


Ако погледнем нумерологията следващата година за Станишев и Борисов е Четворка. Година на изпитания през погледа на песимиста. И година, в която се поставят основите на бъдещи успехи, ако питате оптимиста. Може пък тогава да има естествена коалиция на практика между двете Единици.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Лунар 2024: Фото на деня

Лунар 2024: Фото на деня

Лунар 2024: Фото на деня

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион