Свързани новини

14.12.2018 13:58

Намериха прострелян началника на КАТ-Казанлък

Видян 1954 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 2.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Издирваният началник на Пътната полиция в Казанлък е намерен прострелян.


Тодор Николов, който изчезна преди два дни, е намерен мъртъв, прострелян в автомобила си близо до Бузовград, съобщи БНР.


Все още не е извършен оглед на мястото на инцидента. Тодор Николов изчезна преди два дни. Той беше обявен за издирване от сестра си, която подаде сигнал в полицията в Казанлък и в Стара Загора.


Предполага се, че става въпрос за самоубийство, но все още не е извършен оглед на мястото.


Според някои от първоначалните версии за случая, Тодор Николов е изчезнал заедно и със служебното си оръжие.


Старши комисар Георги Хаджиев обясни по-рано: "Вчера колегите от РУ Казанлък са обходили абсолютно всички маршрути, за които ние имаме данни евентуално, че могат да бъдат посетени от колегата. Предстои днес да бъдат планирани и допълнително проведени издирвателни мероприятия. Ще бъдат проверени абсолютно всички камери на входовете и изходите на град Казанлък. Последната информация, която имаме, е един проведен разговор вчера около 16.20 часа. Оттогава и трите телефона, за които ние имаме информация, са изключени. Ще бъдат проверени абсолютно всички маршрути по движението и на неговия автомобил".


Беше сформиран оперативен щаб, който проведе издирвателни действия веднага след подадения от сестрата на Тодор Николов сигнал за изчезването му в сряда. Липсват служебното оръжие – пистолет "Макаров" и личният автомобил на Николов. Мобилните му телефони са изключени, заяви директорът на полицията в Стара Загора старши комисар Георги Хаджиев. Днес предстои да бъдат прегледани записите от видеокамери от възлови места в Казанлък и района.


Нямаше данни Николов да е напуснал страната.


Тодор Николов е в системата на МВР повече от 10 години. Няма практика обаче полицаите да преминават през психотестове. Това се прави само при назначаването им на работа, поясни комисар Хаджиев:


"На психопреглед се минава, когато се постъпва на работа в МВР. Нямаме такива периодични прегледи. Ние имаме психолог в Областната дирекция и когато се налага, не е никакъв проблем психологът да отиде и да беседва. Включително в момента вървят и програми за борене на стреса сред служителите".


Комисар Хаджиев отхвърли версията да има връзка между изчезването на началника на Пътната полиция и разпитите по-рано тази седмица на негов подчинен от сектор "Вътрешна сигурност".


Дни преди изчезването Тодор Николов е споделил, че има проблеми със сърцето и му предстоят по-сериозни прегледи.


Сигналът в полицията за изчезването на Николов е подаден от сестра му. За момента няма данни за престъпление, обясниха пред "Хоризонт" източници от МВР.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

козирог