Британската полиция смята, че е открила тялото на Абдул Езеди в река Темза.

Свързани новини

20.02.2024 17:01

Намериха тялото на мъжа, издирван за атаката с разяждащо вещество в Лондон

Видян 1113 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Британската полиция смята, че е открила тялото на Абдул Езеди в река Темза. Роденият в Афганистан кандидат за убежище беше издирван за бруталното нападение над 12 души, сред които майка и децата ѝ, в предградие на Лондон, които бяха залети с разяждащо вещество.

От полицията съобщиха, че в понеделник екипаж на преминаваща лодка е подал сигнал, че е видял тяло във водата, близо до кея в Източен Лондон. За последен път Езеди е бил забелязан на няколко мили от Челси.

Тялото е било извадено от морската полиция на Метрополитен и е било прегледано от детективите, работещи по разследването. "Въз основа на характерното облекло, което е носил по време на нападението, и вещите, твърдо вярваме, че сме открили тялото на Езеди. Свързахме се със семейството му, за да предадем информацията”, заяви командир Джон Савел.

"Както може да се очаква след значителен период от време в силното течение на реката, официалната идентификация не е възможна нито визуално, нито по пръстови отпечатъци. Ще работим по други методи, например ДНК тестове и белег на зъбен статус”, допълни командирът.

"Разследването на нападението продължава. Мога да кажа, че състоянието на 31-годишната жена, пострадала при нападението, се е подобрило. Тя остава в болница, но е в стабилно състояние. Все още не сме успели да разговаряме с нея, но се надяваме да го направим веднага щом се почувства добре”, обясни още Савел.

Дъщерите ѝ бяха изписани от болницата, след като лекарите потвърдиха, че нараняванията им не са толкова тежки, колкото се смяташе първоначално.

Полицията благодари на гражданите, които са подавали информация по време на издирването на Абдул Езеди. Той беше в неизвестност, след като властите го обявиха за извършител на престъплението.

Припомняме, че след нападението, извършено в югозападен Лондон, Езеди избяга от мястото на инцидента, като движението му през нощта е било заснето на видеокамери в столицата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

близнаци