Свързани новини

09.07.2021 14:16

Няма верига за истината, а истината е на наша страна: Караянчева (Видео)

Видян 2719 пъти | Коментари 5
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Призовавам регионалният директор на МВР в Кърджали да излезе публично и да заяви дали, как и с какво съм го заплашвала, в противен случай ще приема казаното от вътрешния министър Рашков за показна наказателна акция срещу мен, която цели да ме дискредитира персонално в навечерието на изборите и да предизвика ескалация на напрежението в региона, заяви в обръщение бившата шефка на НС Цвета Караянчева във Фейсбук. Така тя отговори на обвиненията на вътрешния министър, че е заплашвала по телефона шефа на полицията в Кърджали заради акция срещу купуването на гласове.


По думите й сме свидетели сме на чудовищни манипулации от страна на служебното правителство на Радев, на брутална Гьобелсова пропаганда и внушаване на страх у хората в цялата страна и в частност в Кърджалийско прикрити зад фасадата на борбата с купения вот.


"Подобна груба полицейщина, обиски, арести по донос, разчистване на сметки и подгряване на сценарий гласове срещу дърва България не помни от мракобесните тоталитарни времена. На всички, които репресивната машина на Рашков продължава да мачка и преследва ще кажа не се страхувайте, няма верига за истината, а истината е на наша страна", завърши Каранячева.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 09.07.2021 17:00

    На един клип за Мутрагена се вижда как се извинява на ПКП-то като я гали по главата и я целува по темето, това е типично за отношение на човек към куче, точно така се гали по главата и ако желае стопанинът му го целува по главата където го е галил ! Така, че Тиквата ясно показва, че смята подчинените си за кучета които са дресирани на покорство и привързаност към стопанинът си който ги храни и възпитава !

  • 004 тотално падение 09.07.2021 16:13

    За да сложи Мутрата по негово определение тази ПКП за Председател на НС и №1 в държавата, бедна ни е фантазията какви боклуциа си е редил под нея и мафиотската си мрежа в цялата страна. Тази кукувица искаше да се хвърля от висока скала, психическото и състояние говори, че май го е сторила инкогнито...

  • 003 Anonimen 09.07.2021 15:07

    Като каква Караянчева иска обяснение от р.д.МВР -Кърджали. Искам да знам, звъняля ли е и за какво Караянчева на р.д.МВР -Кърджали? Защо тя си мисли, че е някакъв незаобиколим фактор в държавата и всички и са длъжници. Мъдрите ни предци за такива са казали: Дай на ГЛУПАКА власт и му гледай сеира.

  • 002 Anonimen 09.07.2021 14:55

    Показната акция срещу теб тъпачке я проведе твоят главатар като те нарече ПРОСТА КЪРДЖАЛИЙСКА ПУТКА пред камери за пред народа, но ти на тази истина не се обиди защото си без достойнство и морал, дори и за пред наследниците си, ако имаше поне малко останал морал, за пред хората би го дала на съд за ОБИДА НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА НС, а той е над главатарят ти...ТИ СИ ЕДНО НИЩОЖЕСТВО КОЕТО Е СПОСОБНО ДА ЗАПЛАШВА И ОБИЖДА, ПРОСТО ЗАЩОТО СИ ЕДНО НИЩО ! Бих се срамувал много, ако в родът ми има такова същество без грам мозък поне за равновесие !

  • 001 Anonimen 09.07.2021 14:50

    Нормално, какво може да искате от една обикновена ПКП, по думите на "поета" от Банкя. И тя е от елита на герберасткото стадо, простаци като овчаря си. И затова се разбират!

RSS

Най-нови

Какво ще се случи, ако паднете в черна дупка?

Какво ще се случи, ако паднете в черна дупка? (Видео)

Смята се, че попадането в черна дупка би ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

дева