Като политическа репресия определи бизнесменът Васил Божков полицейската акция в имотите му и заяви, че няма нищо общо с Алексей Петров.

Свързани новини

19.01.2024 11:43

Нямам нищо общо с Ал. Петров, това е политическа репресия: Васил Божков

Видян 1251 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Като политическа репресия определи бизнесменът Васил Божков полицейската акция в имотите му и заяви, че няма нищо общо с Алексей Петров. Той обяви още, че готви нов политически проект - "Всички срещу хунтата".

Тази сутрин спецполицаи от Столичната дирекция на МВР и Главна дирекция Национална полиция влязоха на проверка в няколко имота на бизнесмена. Разследващите потвърдиха впоследствие, че процесуално-следствени и оперативно-издирвателни действия, свързани с убийството на Алексей Петров.

"Напълно безсмислена акция. Казаха ми, че правят акция в различни фирми, само една беше свързана с мен. Не си спомням коя е, стотици фирми са минали през мен. На ул. "Дунав" не знам какво правят, не знам какво правят и по другите офиси, но това е точно като 2020. Нямам офиси никъде вече, всичко разрушиха. Аз се занимавам с политика, това е политическа репресия. Нищо общо нямам с Алексей Петров и никога не съм имал", каза Васил Божков.

Той изтъкна, че при акцията не е иззето нищо. Няма задържани, нито изведени като свидетели.

"Нищо не иззето, те още 2020-а иззеха всичко. Тук е празно - с игла да минеш, няма какво да закачиш. Казаха, че търсят документи за фирми, с които нямам нищо общо. Забравих имената им, ако държите - ще ги потърся. Ако мислите, че имената на тези фирми ви говорят нещо, на мен нищо не ми говорят", допълни бизнесменът.

Божков каза още, че готви нов политически проект "Всички срещу хунтата", допълва БНТ.

"Новият ми политически проект е всички срещу хунтата. Вие не знаете ли, че в България вече има хунта от двама души - Пеевски и Борисов, и прилепени към тях "Продължаваме промяната" и други подобни, създадена изкуствено опозиция от "Възраждане", които са техен аватар и ги държат все едно им е опозиция. Трябва нещо ново, трябва да се изчисти тази политическа прослойка, която само краде и вреди", заяви Васил Божков.

Бизнесменът посочи, че се е върнал от Дубай, "за да направи нещо за държавата и хората", като уточни, че за себе си е постигнал всичко.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни

Ден за игри, за танци и забавления

Ден за игри, за танци и забавления. Време е да