Свързани новини

08.02.2024 00:02

Осъденият за каране пил Токев - лице на бг туризма и то в Турция! Моля?

Видян 1108 пъти | Коментари 2
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Осъденият и лежал в затвора за каране не просто пил, а повече от препил Андре Токев най-официално се оказа лице на българския туризъм, на снимката е точно до ресорния министър З.Динкова. И то човек с пролеми с алкохола е избран за символ на страната не къде да е, а в мюсюлманска Турция, а тази религия най-меко казано не одобрява алкохола. Същото е положението в цялото Източно Средиземноморие, чийто туристически панаир се провежда в Истанбул, откъдето е фотото.


Безотговорно е дори само при ръста на потока от съседната държава към нашата през последната година, коментират в туристическите среди, особено на фона на огромните усилия и добрите резултати на София, която създаде и лансира специални маршрути за гостите от комшийския метрополис.


Особено, като се има предвид и фона на снимката с рекламното лице с алкохолни проблеми - рози. От обща култура маркетилозите на министерството на туризма е нормално да знаят, че този храст идва у нас именно от Османската империя, в чиято тогавашна провинция, днес известна като Сирия, в Дамаск е култивиран. От бизнес култура пък е нормално да знаят, че Турция е основен конкурент на България на пазара за розов цвят, като за разлика от нас, по мнение на "носа" на висшата парфюмерия на Шопар, не е развалила качеството си и не използва примеси, когато продава маслото му на френските къщи... 


В същото време новият рекламен клип на Гърция, пуснат малко преди изложението, представя нейни неизвестни пейзажи, събрали целия свят - солни езера като в Боливия, планини като Алпите, море като на Малдивите и т.н.,по един красив, съвременен и ненатрапчив приятен начин.


снимка: Министерство на туризма 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 08.02.2024 09:11

    по същия начин са други реклами на туризма у нас - едни повехнали лелки по travel tv да ти стане тъжно, ама явно връзкарки сякаш няма млади хора

  • 001 Anonimen 08.02.2024 09:08

    Простотията и простащината българска са като Вселената - безгранични.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.