Свързани новини

05.03.2019 09:43

Почина уволнената данъчна, болна от рак

Видян 5185 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Уволнената данъчна служителка с рак Ели Цанева, за която 19’ разказа преди две седмици почина. Припомняме, че инспектор Цанева от  Сектор Ревизии в НАП-София, вследствие на натоварване, стрес и постоянния тормоз от ръководството, както сама е обяснила и доказала документално, получава левкемия. Въпреки кончината на бившата служителка, в приходната агенция изпълнителният директор на НАП – Галя Димитрова и съпругата на шефа на КНСБ – Пламен Димитров – Мария, която е директор на Дирекция човешки ресурси в НАП и е пряко отговорна, продължиха с меко казано странното си поведение. Ръководството изискало колегите на Цанева, желаещи да посетят нейното погребение на 01.03, задължително да вземат отпуск или да си депозират молбите за напускане за "самоотлъчка". Колегите на Цанева не са били пуснати от работа, за да отдадат последна почит на своята колежка от 20 години дори за час, а работят не 8, а 10 на ден.  Именно дирекцията с директор съпругата на КНСБ-ист №1 я уведомява, че ако не напусне доброволно, ще бъде уволнена, както и се случва впоследствие.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Долнопробни хора са на всички нива в администрацията! Спасение от тях просто няма! Трябва революция!

  • 001 Преял октопод 30.06.2019 14:08

    Какви синдикати, какви 5 лева! Мълчат и се усукват около властта като мекотели. Нещо повече, те са част от мафията срещу, а не за правата на работещите. А некадърните им роднини, освен некадърни, са и неморални. Но има видов ден и той идва. Идва скоро!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.