06.04.2024 13:04

ПП-соф.съветник кара и блъска яко пил, заплашва МВР, хванат да бяга

Видян 1195 пъти | Коментари 1
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Представителят на ПП в ТРАНСПОРТНАТА комисия на Столичния общински съвет Благовест Георгиев беше хванат при опит за бягство, след блъскане, понеже кара доста пил. Вместо да си признае, той заплашва органите на МВР - явно с останалия на поста, въпреки оставката си и намерените у дома му и в неговия офис сума пари и други ценности главен секретар Живко Коцев. Напомняме, че именно срещу МВР и неговия министър лидерите на ПП и ДБ протестираха вчера при президента, а в понеделник вечер се готвят да гжо направят и на жълтите павета, като изтъкват МОРАЛНИ причини. 


Досега не е имало случай член на транспортната комисия на столичния парламент не просто да бъде хванат пил, не просто да блъска, а и да бяга от местопрестъплението.


Вероятно заради това друг представител на ППДБСС в същата комисия, а и шеф на групата на коалицията в СОС Борис Бонев не просто призова за оставка на колегата си Георгиев от ПП, но призова да бъде наказан сурово и изрази срам, както сам го определя, от "безрасъдното поведение" на заплашителя на МВР. 


Престъпникът Георгиев е ЮРИСТ, личен избор на Лена Бориславова, поради което е и в другата най-ресурсна комисия - по строителство и архитектура, но също и в Комисията за децата, младежта и спорта. Иначе морален стожер, Лена Бориславова, която иначе е много активна в социалните мрежи и често съди хората наляво и надясно, не бе забелязана дори да коментира поне в първите 12 ч. срамния инцидент.


Нито кметът Терзиев, нито ПП, нито близките до тях и иначе морализаторски медии също не сметнаха за нужно дори да споменат случая.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Сертифициран оценител-старши експерт 06.04.2024 23:16

    От над 1 000 изредили се, на "караманьол" на клетата България от 1989 до 2924 г. "политици" само 2 не бяха корумпирани: Жан Виденов и Ренета Инджова!Ако някой ми докаже с документи и факти, само за поне още един, освен споменатите по-горе, днешен български политик, че е в 100% честен и почтен, веднага го записвам за пълен туристически пакет-един месец на Малдивите за двама!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

водолей